Перше українське прошутто за італійською технологією. Ham.Lo витримує шинку від 16 місяців. Для приготування використовується тільки морська сіль.
Упапоковка: вакуумний пакет
Термін придатності: 90 діб за температури від 0 С до 12 С
Бастурма, 80 г
95
грн.
В кошик
Яловичина вищого сорту. Тривалість в'ялення від 4 тижнів. У приготуванні використовують десять натуральних спецій. Пряний і пікантний продукт для справжнього гурмана.
Упапоковка: вакуумний пакет
Термін придатності: 45 діб за температури від 0 С до 12 С
Брезаола, 80 г
85
грн.
В кошик
Яловичина за традиційною італійською технологією. Залежно від розміру шматка, в'ялиться від 5 до 8 тижнів. У приготуванні використовують тільки морську сіль і натуральні спеції.
Упапоковка: вакуумний пакет
Термін придатності: 45 діб за температури від 0 С до 12 С